Un inedit senzor de 52 mpx s-ar putea afla în componența camerei triple de pe Sony Xperia XZ4

2.654 ori
<b>Un inedit senzor de 52 mpx s-ar putea afla în componența camerei triple de pe Sony Xperia XZ4</b>Cu doar două zile în urmă un document ce părea oficial venea să ne dezvăluie o parte dintre dotările lui Sony Xperia XZ4, flagship pe care japonezii îl vor prezenta în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019

Cu doar două zile în urmă un document ce părea oficial venea să ne dezvăluie o parte dintre dotările lui Sony Xperia XZ4, flagship pe care japonezii îl vor prezenta în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona. Deși aflam multe detalii picante despre viitorul terminal, informațiile cu privire la camera triplă din spate lipseau cu desăvârșire.

Astăzi avem ocazia să descoperim și cum va sta device-ul la acest capitol, sursa fiind site-ul japonez sumainfo.com care pare a fi specializat în leak-urile de terminale Sony. Ei bine, potrivit acestei publicații noul smartphone Xperia XZ4 va opta pentru o cameră triplă în spate ce va avea următoarea componență: 52 mpx (f/1.6) + 16 mpx (f/2.5) + 0.3 mpx (f/1.5, ToF 3D).

Ineditul senzor principal din acest modul este o unitate de 52 megapixeli despre a cărui existență aflăm astăzi în premieră, senzor cu diafragmă f/1.6 care în teorie va utiliza tehnologia Pixel Binning 4 în 1 pentru a crea imagini foarte detaliate cu rezoluție de 13 megapixeli. 

Ar fi pentru prima dată când Sony folosește un senzor în premieră pe un smartphone al său, până în prezent preferând să vândă din timp soluțiile sale către producători 3rd party. La ora actuală senzorul maxim este cel de 48 megapixeli pe care l-am văzut la bordul unor terminale precum Honor View 20.

Cât despre restul dotărilor lui Sony Xperia XZ4, pe listă se mai află un ecran de 6.5 inch cu aspect 21:9, 6 GB RAM + 128 GB stocare, baterie de 4400 mAh și procesor Snapdragon 855. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×