Xiaomi Mi Mix 4 ar putea sosi cu o cameră triplă în spate; Apare menționat sub numele de cod "Hercules"

941 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 4 ar putea sosi cu o cameră triplă în spate; Apare menționat sub numele de cod "Hercules"</b>Din partea celor de la Xiaomi așteptăm ca în perioada următoare să sosească și smartphone-ul Mi Mix 4, device despre care la ultima verificare aflam că ar urma să debuteze mult mai devreme decât predecesorul

Din partea celor de la Xiaomi așteptăm ca în perioada următoare să sosească și smartphone-ul Mi Mix 4, device despre care la ultima verificare aflam că ar urma să debuteze mult mai devreme decât predecesorul. Am descoperit și că acesta ar putea fi un telefon dublu-pliabil, iar astăzi prin intermediul lui Mishall Rahman, editor al publicației XDA-Developers aflăm alte câteva dotări hardware posibile. 

Xiaomi Mi Mix 4

Acesta a descoperit online mențiunea unui flagship Xiaomi cu numele de cod "Hercules" care ar fi asociat chiar lui Mi Mix 4. Vine cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la pachet, oferă tehnologia NFC și un scanner de amprente integrat în display. De asemenea ne mai aduce suport pentru încărcare wireless și o singură cameră selfie.

În spate ar fi prezentă o cameră foto triplă și aici se opresc dezvălurile. Nu avem încă leak-uri referitoare la design-ul acestui viitor flagship dar ne așteptăm ca cei de la Xiaomi să impresioneze printr-un raport corp-ecran și mai generos. Încă nu e clar dacă se păstrează mecanismul slider pentru găzduirea camerei selfie sau se va trece la un mecanism pop-up. Așteptăm noutăți!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×