Huawei Nova 4e se lansează pe 14 martie cu o cameră selfie de 32 mpx la pachet

626 ori
<b>Huawei Nova 4e se lansează pe 14 martie cu o cameră selfie de 32 mpx la pachet</b>Am observat în ultima vreme lansarea multor telefoane ce adoptă senzori selfie de 32 megapixeli, un exemplu fiind și ZTE Blade V10 pe care l-am văzut la MWC 2019 de unde v-am adus și un hands-on. Acum descoperim că și

Am observat în ultima vreme lansarea multor telefoane ce adoptă senzori selfie de 32 megapixeli, un exemplu fiind și ZTE Blade V10 pe care l-am văzut la MWC 2019 de unde v-am adus și un hands-on. Acum descoperim că și cei de la Huawei vor lansa un telefon cu o așa dotare și anume modelul Nova 4e, device ce are o lansare programată pentru data de 14 martie în China. 

Huawei Nova 4e

Pe lângă data lansării dezvăluită de către un teaser oficial, mai aflăm și că device-ul va oferi cameră seflie de 32 megapixeli cu funcții AI de înfrumusețare la posturi. Va avea o cameră triplă în spate cu senzor principal de 20 mpx, senzor secundar de 16 mpx și senzor triplu de 2 mpx pentru captura bokeh.

De asemenea, Huawei Nova 4e este așteptat să vină la pachet cu 4 GB RAM, cu procesorul octa-core HiSilicon Kirin 710 și cu o baterie de 3240 mAh. Este cazul să ne așteptăm la numeroase variante de culoare pentru acest device, inclusiv nuanța de roz la care se face aluzie în teaser-ul de mai sus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×