Un joystick stil Wii pentru telefonul tau "jucaus"

1.644 ori
<b>Un joystick stil Wii pentru telefonul tau "jucaus"</b>Sony este gata pentru noul nivel al gamingului mobil, lansand un accesoriu Bluetooth pe nume Zeemote JS1. Acesta este un controller analog clasic, care aminteste de joystickul unui Nintendo Wii. Zeemote JS1 soseste cu telefonul Sony W760i, care include 2...

Sony este gata pentru noul nivel al gamingului mobil, lansand un accesoriu Bluetooth pe nume Zeemote JS1. Acesta este un controller analog clasic, care aminteste de joystickul unui Nintendo Wii.

Zeemote JS1 soseste cu telefonul Sony W760i, care include 2 jocuri si posibilitatea de a descarca inca 16 de pe site-ul Sony. Totusi va veti plictisi cu greu de cele 2 jocuri disponibile initial, 2 titluri clasice, Sonic (popularul arici albastru) si Tomb Raider. Nu stim cat de entuziasmati vor fi gamerii in legatura cu aceasta noutate, in special daca au avut contact cu un Wii si nu au fost impresionati.

Cel mai interesant aspect al combinatiei joystick - telefon este ca Zeemote JS1 include si un port TV-out, care permite utilizatorului sa joace titlurile Sonic si Tomb Raider pe televizor. In aceste conditii, cine mai are nevoie de un PSP Slim sau de un iPhone 3G si jocurile sale bazate pe accelerometru? Suntem curiosi sa vedem cum va reactiona Nintendo la faptul ca Sony are propriul sau "Wii Nunchuck".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×