Reclama interzisa la telefonul LG Dare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.484 ori
<b>Reclama interzisa la telefonul LG Dare</b>Se intampla rar ca o reclama la un telefon mobil sa fie interzisa, cu atat mai putin pentru o asa-zisa "cruzime in comportamentul cu animalele". Ne-am fi asteptat mai degraba ca un clip sa fie prea sexy decat sa fie atacat de catre PETA pentru ca incalca...

Se intampla rar ca o reclama la un telefon mobil sa fie interzisa, cu atat mai putin pentru o asa-zisa "cruzime in comportamentul cu animalele". Ne-am fi asteptat mai degraba ca un clip sa fie prea sexy decat sa fie atacat de catre PETA pentru ca incalca drepturile animalelor. Iata reclama interzisa la telefonul LG Dare, in clipul de mai jos:

Dupa ce a primit 7000 de emailuri legate de clip, CEO-ul Verizon Wireless a trebuit sa renunte la reclama, cel putin in cazul versiunii televizate. Cat de socanta este prezenta a 2 caini intr-un cimitir de masini, animalele fiind legate si pazind un LG Dare? V-am aratat in trecut reclame sexy la handseturi Samsung, LG sau Sony Ericsson, dar si reclame profunde sau amuzante la Nokia, dar rar vedem o reclama "de actiune" ca aceasta.

Consideram ca reclama nu este atat de buna incat sa merite o controversa pe tema interzicerii sale, dar si ca utilizarea unei actrite imbracate in stil Lara Croft ar fi "prins" mai bine. Daca nu ar fi existat numeroasele emailuri adresate oficialilor de la Verizon Wireless, reclama ar fi fost difuzata si acum, dar iubitorii de caini s-au sesizat rapid, desi "in timpul filmarilor nici un animal nu a fost ranit".

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×