Un log al lui Nexus 5 Îi dezvăluie specificațiile; Cameră de 8 MP la bord?!

1.313 ori
<b>Un log al lui Nexus 5 Îi dezvăluie specificațiile; Cameră de 8 MP la bord?!</b>Cei de la Myce.com au pus mâna pe un log care dezvăluie în premieră specificațiile lui Nexus 5, cunoscut acum și sub numele de cod LG D820 sau Hammerhead. Terminalul ar putea sosi luna viitoare împreună cu Android 4.4 KitKat. &nbsp; Avem de-a face...

Cei de la Myce.com au pus mâna pe un log care dezvăluie în premieră specificațiile lui Nexus 5, cunoscut acum și sub numele de cod LG D820 sau Hammerhead. Terminalul ar putea sosi luna viitoare împreună cu Android 4.4 KitKat.

Avem de-a face cu un smartphone cu ecran de 5 inch cu rezoluție Full HD și procesor Snapdragon 800 la bord, plus 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Partea surprinzătoare aici este camera, care aparent este una de 8 MP. OS-ul de la bordul terminalului e Android 4.4 KitKat, versiunea KRS74H și aflăm că telefonul încorporează și o cameră frontală de 1.2 MP.

Un log al lui Nexus 5 Îi dezvăluie specificațiile

Nexus 5 va sosi cu suport dual band WiFi, Bluetooth 4.0, NFC și GPS, iar handsetul care a ajuns pe web operează în rețeaua LTE americană, dar vom avea și o versiune europeană. Evident, privim cu precauție această scăpare, deoarece ar putea fi vorba de un prototip mai vechi și camera spre exemplu ar putea fi schimbată.

LG Nexus 5

Handsetul va suporta și încărcare wireless, va avea o baterie de 2300 mAh și va măsura 131.9 mm lungime și 68.2 mm lățime. Cum vă sună acest telefon?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×