După iPhone 5s, HTC One și Galaxy S4, acum și telefoanele Xiaomi sunt aurii

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.560 ori
<b>După iPhone 5s, HTC One și Galaxy S4, acum și telefoanele Xiaomi sunt aurii</b>Se pare că nu doar HTC și Samsung vor lansa versiuni aurii ale telefoanelor lor flagship după modelul lui iPhone 5s, ci și companii mai mici, precum Xiaomi. E amuzant să vedem cum în 2013 trendurile se instituie mai rapid decât în alți ani....

Se pare că nu doar HTC și Samsung vor lansa versiuni aurii ale telefoanelor lor flagship după modelul lui iPhone 5s, ci și companii mai mici, precum Xiaomi. E amuzant să vedem cum în 2013 trendurile se instituie mai rapid decât în alți ani.

întâi am avut acel trend al telefoanelor Mini, pornit de Galaxy S4 Mini și HTC One Mini. Acum avem aceste variante aurii și așteptați-vă că următoarea modă să implice un scanner pentru amprente. Ce vedeți în aceste imagini este un telefon Xiaomi Mi3 și un Mi2s, în varianta Champagne Gold, deși nuanța parcă e puțin mai rozalie aici decât pe iPhone 5s.

Xiaomi Mi2s

Nu prea sunt multe de spus aici, în afara faptului că firme precum Xiaomi sau Oppo au un viitor strălucit, mai ales că terminalele lor promit mult. Xiaomi are avantajul unor smartphone-uri puternice și ieftine, recent au lansat și prima lor tableta și au "împrumutat" și un angajat de vază de la Google, Hugo Barra.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×