Un model mid-range Asus ZenFone primește certificare din partea TENAA; acesta vine cu un modul laser autofocus

Autor:  | Publicat în:  Asus 559 ori
<b>Un model mid-range Asus ZenFone primește certificare din partea TENAA; acesta vine cu un modul laser autofocus</b>Astăzi, autoritatea chineză TENAA ne-a dezvăluit un nou smartphone pregătit de către Asus, și anume modelul ce poartă pentru moment denumirea Z00ED8. Deși unele zvonurile sugerază faptul că acest device este nimeni altul dec&acirc;t ZenFone 3,...

Astăzi, autoritatea chineză TENAA ne-a dezvăluit un nou smartphone pregătit de către Asus, și anume modelul ce poartă pentru moment denumirea Z00ED8. Deși unele zvonurile sugerază faptul că acest device este nimeni altul decât ZenFone 3, există și voci ce afirmă că modelul de mai jos este de fapt ZenFone Selfie.

Detalii despre acest device și-au făcut apariția în presă chiar astăzi, telefon ce este așteptat să ofere fotografii selfie de calitate. Totuși, până la Computex 2015, nu vom ști cu siguranță ce se ascunde în spatele denumirii Z00ED8.

Prin intermediul certificării TENAA aflăm că noul telefon sosește cu display HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și suport microSD. Remarcăm că telefonul aduce o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Spre deosebire de modelul standard ZenFone 2, se pare că cel certificat de TENAA adoptă și un modul laser pentru focalizare, detaliu întâlnit pe modele ca și LG G3, respectiv G4. Acest model măsoară 143.7 mm în lungime, 71.5 mm în lățime și 10.7 mm în grosime.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×