HTC Desire WF5w primeşte certificarea TENAA, este cel mai subţire telefon HTC, cu talie de 7.49 mm

Autor:  | Publicat în:  HTC 819 ori
<b>HTC Desire WF5w primeşte certificarea TENAA, este cel mai subţire telefon HTC, cu talie de 7.49 mm</b>Se pare că HTC pregăteşte o nouă serie de modele Desire, astfel că după ce terminalul HTC Desire E9sw şi-a făcut apariţia pe web drept o versiune midrange de HTC E9+, e momentul să luăm contact cu &icirc;ncă un model Desire nou. E vorba despre...

Se pare că HTC pregăteşte o nouă serie de modele Desire, astfel că după ce terminalul HTC Desire E9sw şi-a făcut apariţia pe web drept o versiune midrange de HTC E9+, e momentul să luăm contact cu încă un model Desire nou. E vorba despre HTC Desire WF5w, pe care îl vedem mai jos şi care tocmai a primit certificarea TENAA.

El iese în evidenţă prin grosimea de doar 7.49 mm, care pentru un HTC e foarte subţire, ba chiar cea mai mică talie văzută până acum la acest brand. Alura acestui design aminteşte de un model din seria Desire 8xx, poate chiar un HTC Deşire 830, cine ştie. Noul venit va fi disponibil pe alb, negru, roşu, portocaliu, albastru, gri şi auriu, conform listării TENAA.

El cântăreşte 152.22 grame şi vine cu suport LTE, un display de 5.5 inch cu rezoluţie 720p şi panou AMOLED, dar şi un procesor octa core MediaTek de 1.5 GHz. 2 GB RAM şi Android 5.0.2 compleaza lista de dotări, care mai include şi slot microSD şi 16 GB stocare. Deşi la capitolul camera autoritatea de certificare e cam ambiguă, avem cu siguranţă o cameră de 13 MP la bord şi posibil şi una cu aceeaşi rezoluţie în faţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×