Gionee M5, telefonul cu 2 baterii primeşte certificarea TENAA, măsoară doar 8.6 mm în grosime

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.029 ori
<b>Gionee M5, telefonul cu 2 baterii primeşte certificarea TENAA, măsoară doar 8.6 mm în grosime</b>Zilele trecute aflăm primele detalii despre telefonul Gionee M5, un model cu două baterii la interior, despre care aveam puţine detalii la acel moment. Ei bine, azi handsetul primeşte certificarea TENAA şi avem astfel acces la lista sa completă de...

Zilele trecute aflăm primele detalii despre telefonul Gionee M5, un model cu două baterii la interior, despre care aveam puţine detalii la acel moment. Ei bine, azi handsetul primeşte certificarea TENAA şi avem astfel acces la lista sa completă de specificaţii.

Aflăm din start cu surprindere că acest model măsoară doar 8.6 mm în grosime, ceea ce îl face foarte subţire, având în vedere cele două baterii incluse. Terminalul ar urma să ofere o capacitate totală de aproximativ 6000 mAh şi suporta şi hot swap, permiţând înlăturarea unei baterii fără a închide telefonul. Aflaţi şi că Gionee Elife S7, prezent în România sub forma lui Allview X2 Soul Pro a obţinut rezultate excelente la testul de baterie la Mobilissimo.ro.

Şi asta în condiţiile în care are o talie de 5.5 mm şi o baterie de 2700 mAh, deci deci vă daţi seama ce performanță va atinge Gionee M5. Nu e exclus să îl vedem în portofoliul Allview în curând, integrat sub un nume ca P7 Energy. Revenind la Gionee M5, el vine cu un procesor quad core de 1.3 GHz, un display de 5.5 inch, cu rezoluţie 720p şi panou AMOLED, 2 GB RAM şi o cameră principală de 8 MP, dar şi una frontală de 5 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×