Foursquare 2.0 disponibil acum pe terminalele Android

1.346 ori
<b>Foursquare 2.0 disponibil acum pe terminalele Android</b>Dupa cum anunta cu o saptamana in urma, Foursquare a lansat versiunea 2.0 a aplicatiei sale pentru Android, dupa ce softul fusese lansat pe iPhone in varianta upgradata in data de 20 septembrie. Numit de unii "urmatorul Twitter", Foursquare este o...

Dupa cum anunta cu o saptamana in urma, Foursquare a lansat versiunea 2.0 a aplicatiei sale pentru Android, dupa ce softul fusese lansat pe iPhone in varianta upgradata in data de 20 septembrie. Numit de unii "urmatorul Twitter", Foursquare este o aplicatie prin intermediul caruia puteti face public locul in care va aflati.

De asemenea veti afla si unde sunt apropiatii dumneavoastra si veti putea chiar obtine puncte, cupoane si premii. O masura a popularitatii sale sunt cei 275.000 de utilizatori atrasi in doar un an de existenta a serviciului. Ce aduce nou Foursquare 2.0 pentru Android? In primul rand, un nou look, axat pe comunicarea cat mai simpla a experientelor din lumea reala.

Sectiunile "Tips" si "To Do" sunt acum separate si la indemana, pentru o planificare mai eficienta a iesirilor cu prietenii. Printre altele, acest soft va permite sa aflati in ce restaurante au mancat cunostiintele dumneavoastra si cum s-au simtit acolo. O alta imbunatatire este adaugarea unui buton "Add to My foursquare", care poate fi embed-uit in orice site si va permite sa marcati un loc demn de vizitat pe viitor.

Mai multe detalii aflati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×