Un nou smartphone Huawei din gama Honor se dezvăluie în imagini live

Autor:  | Publicat în:  Huawei 616 ori
<b>Un nou smartphone Huawei din gama Honor se dezvăluie în imagini live</b>Din c&acirc;te aflăm astăzi, se pare că &icirc;n aprilie cei de la Huawei vor mai lansa și alte terminale pe l&acirc;ngă modelul P8 ce va debuta &icirc;n Londra. O serie de fotografii live ajunse astăzi pe web ne dezvăluie un nou smartphone din...

Din câte aflăm astăzi, se pare că în aprilie cei de la Huawei vor mai lansa și alte terminale pe lângă modelul P8 ce va debuta în Londra. O serie de fotografii live ajunse astăzi pe web ne dezvăluie un nou smartphone din gama Honor ce va fi lansat pe piața din Rusia la un preț de aproximativ 226$.

Cu toate că numele său nu este cunoscut, aflăm că noul device Honor va dispune de un panou de 5 inch, suport 4G LTE, dual-SIM, o baterie de înaltă capacitate, cât și un procesor octa-core pe 64-bit, cel mai probabil un chip HiSilicon. De asemenea, vom primi o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Lăsând specificațiile tehnice deoparte, observăm faptul că acest smartphone se apropie de conceptul edge-to-edge, marginile din jurul ecranului fiind unele destul de mici. Nu în ultimul rând, se pare că noul Honor va sosi din fabrică cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și interfața Emotion UI.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×