Un nou telefon midrange HTC ajunge pe web: HTC D616w Își face apariția În China, cu procesor 8 core

Autor:  | Publicat în:  HTC 881 ori
<b>Un nou telefon midrange HTC ajunge pe web: HTC D616w Își face apariția În China, cu procesor 8 core</b>Deși HTC One M8 a ținut capul de afiș în ultimele zile, mai există și câte un model HTC rătăcit pe web, care își are cele 5 minute de faimă. E vorba azi despre HTC D616W, un midrange care a apărut în China. &nbsp; El vine cu o carcasă...

Deși HTC One M8 a ținut capul de afiș în ultimele zile, mai există și câte un model HTC rătăcit pe web, care își are cele 5 minute de faimă. E vorba azi despre HTC D616W, un midrange care a apărut în China.

El vine cu o carcasă roșiatică și are dotări rezonabile pentru un telefon de nivel mediu. Ele includ un procesor octa core, două sloturi SIM și un display 720p de 5 inch. Procesorul e tactat la 1.7 GHz și e cel mai probabil produs de către MediaTek. Alte dotări includ 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli în spate și o cameră frontală de 2 MP.

Terminalul rulează Android 4.2.2 și vine cu suport pentru conectivitate WCDMA și GSM, plus sistem dual SIM dual standby. Deocamdată HTC nu a anunțat nimic în privința acestui model, care ar forma un trio midrange cu HTC Desire 816 și Desire 610.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×