Un nou telefon midrange HTC ajunge pe web: HTC D616w Își face apariția În China, cu procesor 8 core

Autor:  | Publicat în:  HTC 919 ori
<b>Un nou telefon midrange HTC ajunge pe web: HTC D616w Își face apariția În China, cu procesor 8 core</b>Deși HTC One M8 a ținut capul de afiș în ultimele zile, mai există și câte un model HTC rătăcit pe web, care își are cele 5 minute de faimă. E vorba azi despre HTC D616W, un midrange care a apărut în China. &nbsp; El vine cu o carcasă...

Deși HTC One M8 a ținut capul de afiș în ultimele zile, mai există și câte un model HTC rătăcit pe web, care își are cele 5 minute de faimă. E vorba azi despre HTC D616W, un midrange care a apărut în China.

El vine cu o carcasă roșiatică și are dotări rezonabile pentru un telefon de nivel mediu. Ele includ un procesor octa core, două sloturi SIM și un display 720p de 5 inch. Procesorul e tactat la 1.7 GHz și e cel mai probabil produs de către MediaTek. Alte dotări includ 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli în spate și o cameră frontală de 2 MP.

Terminalul rulează Android 4.2.2 și vine cu suport pentru conectivitate WCDMA și GSM, plus sistem dual SIM dual standby. Deocamdată HTC nu a anunțat nimic în privința acestui model, care ar forma un trio midrange cu HTC Desire 816 și Desire 610.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×