Un nou Walkman de la Sony Ericsson: WT19, model cu Android

1.755 ori
<b>Un nou Walkman de la Sony Ericsson: WT19, model cu Android</b>Sony Ericsson continuă aducerea în actualitare a seriei de telefoane Walkman, astfel că după sosirea modelului W8 este vremea lui WT19 să își facă intrarea, sub forma versiunilor WT19i și WT19a. &nbsp; Ambele terminale rulează Android și au...

Sony Ericsson continuă aducerea în actualitare a seriei de telefoane Walkman, astfel că după sosirea modelului W8 este vremea lui WT19 să își facă intrarea, sub forma versiunilor WT19i și WT19a.

Ambele terminale rulează Android și au fost descoperite pe site-ul Sony Ericsson sub forma unor profiluri User Agent. Walkman WT19 va rula Android 2.3 Gingerbread folosind un procesor Cortex A8, iar dotările sale vor include un display HVGA cu rezoluție de 320 x 480 pixeli. Din păcate aici se termina lista de specificații cunoscute pentru noul model, iar restul sunt doar speculații.

Așteptați-vă la o lansare cât de curând a acestui terminal, care va include cu siguranță și WiFi, poate și 3G și măcar o cameră de 3 megapixeli. Putem spune de acum că prețul noului Walkman va fi destul de rezonabil, având în vedere dotările sale.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×