HTC Flyer, prima tabletă Gingerbread cu HTC Sense scoasă din cutie (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.328 ori
<b>HTC Flyer, prima tabletă Gingerbread cu HTC Sense scoasă din cutie (Video)</b>HTC Flyer este o tabletă de 7 inchi prezentată la începutul acestui an la Mobile World Congress, în Barcelona. Terminalul rulează Android 2.3.3 Gingerbread și reprezintă o premieră, fiind prima tabletă HTC și prima tabletă cu interfață HTC...

HTC Flyer este o tabletă de 7 inchi prezentată la începutul acestui an la Mobile World Congress, în Barcelona. Terminalul rulează Android 2.3.3 Gingerbread și reprezintă o premieră, fiind prima tabletă HTC și prima tabletă cu interfață HTC Sense. în clipul de mai jos puteți vedea terminalul scos din cutie și conținutul acesteia din urmă.

Tableta single core, cu procesor de 1.5GHz vine într-o variantă albă, cu design unibody ce include o parte a carcasei fabricată din aluminiu. Avem de-a face cu un gadget destul de subțire și ușor, comod la utiliare, chiar și cu o singură mână. în interiorul cutiei sale se află încărcătorul, un cablu USB, un CD, câteva manuale, o pereche de căști și o husă protectoare pentru device.

HTC Flyer 3G

HTC Flyer pornește foarte rapid (dispune de funcția fast-boot), ca și HTC Sensation, smartphone cu care împarte de altfel interfața HTC Sense 3.0. Aceasta vine cu un lock screen personalizabil și o modalitate de blocare/deblocare a ecranului folosind un inel afișat pe display și care va face slide.

  • Preț HTC Flyer, 16GB, Wi-Fi (evoMAG): 2,199 lei
  • Preț HTC Flyer 32GB, Wi-Fi, 3G (evoMAG): 2,678 lei

Accesul la cartela SIM și slotul microSD al acestei tablete se realizează prin înlăturarea părții albe de plastic din zona superioară a tabletei, dar mai multe despre aceasta și funcțiile lui HTC Flyer în recenzia completă:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×