Noile telefoane Google Nexus vor purta denumirea de Nexus 5X şi Nexus 6P

1.565 ori
<b>Noile telefoane Google Nexus vor purta denumirea de Nexus 5X şi Nexus 6P</b>Se anunţă un final de lună &icirc;ncins, cu un eveniment HTC şi unul Google programate pentru aceeaşi zi, 29 septembrie. La acea dată Google ar urma să anunţe noile sale telefoane Nexus, care p&acirc;nă acum erau cunoscute sub denumirea de LG...

Se anunţă un final de lună încins, cu un eveniment HTC şi unul Google programate pentru aceeaşi zi, 29 septembrie. La acea dată Google ar urma să anunţe noile sale telefoane Nexus, care până acum erau cunoscute sub denumirea de LG Nexus 2015 şi Huawei Nexus 2015. Ei bine acum aflăm noi teorii legate de numele lor.

Se pare că handseturile vor purta numele de Nexus 5X şi Nexus 6P, conform unei surse apropiate de gigantul motoarelor de căutare. Denumirea de Nexus 5X a fost deja popularizata în ultimele zile, asociata modelului LG, mai ales prin benchmarkuri şi diferite scăpări. În schimb telefonul Huawei, cel numit Nexus 6P şi aparent mai bine dotat a avut parte de mai puţin prime time în ultima săptămână.

Sursa a promis şi că va continua dezvăluirile în perioada următoare şi poate astfel vom afla în cele din urmă dacă Nexus 5X va adopta un procesor Snapdragon 810 sau nu şi dacă va avea un ecran Full HD de 5.2 inch, aşa cum indicau zvonurile. Iar Huawei ar trebui teoretic să aibă un ecran Quad HD cu diagonală mai mare şi un procesor Snapdragon 820... Numele de cod ale acestor modele sunt "bullhead" şi "angler" şi vom fi cu ochii pe ele pentru că sunt sigur că vom mai vedea benchmarkuri şi scăpări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×