Un posibil Samsung Galaxy S7 apare în benchmarkul AnTuTu, sub numele de cod Lucky; Vine cu procesor Snapdragon 820

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.836 ori
<b>Un posibil Samsung Galaxy S7 apare în benchmarkul AnTuTu, sub numele de cod Lucky; Vine cu procesor Snapdragon 820</b>&Icirc;n perioada debutului lui Galaxy Note 5 apărea &icirc;n benchmarkuri şi scăpări un alt terminal misterios Samsung, care a fost considerat atunci un potenţial Galaxy S7. Astăzi acel model pare a fi revenit, cu procesor Snapdragon 820 la bord...

În perioada debutului lui Galaxy Note 5 apărea în benchmarkuri şi scăpări un alt terminal misterios Samsung, care a fost considerat atunci un potenţial Galaxy S7. Astăzi acel model pare a fi revenit, cu procesor Snapdragon 820 la bord şi o listă de specificaţii dezvăluită de AnTuTu.

Terminalul are numele de cod Lucky şi vă sfătuim să priviţi cu precauţie aceste date, pentru că ele pot fi falsificate cu uşurinţă. Smartphone-ul rulează Android 5.1.1 şi este listat cu procesor Snapdragon 820, GPU Adreno 530, ecran Quad HD de 5.7 inch şi camera principală de 16 MP. La bord avem şi camera frontală de 5 MP, 4 GB RAM şi 64 GB ROM, majoritatea acestor dotări amintind mai degrabă de un Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+.

Samsung Galaxy S7 AnTuTu

Scorul total din AnTuTu obţinut de Lucky este de 65775 puncte, adică destul de ridicat, dar nu mai mare decât ceea ce obţine Galaxy S6 Edge sau S6 Edge+ de exemplu. Cu toate acestea am remarcat că la unele din sub-teste, precum GPU 3D Lucky obţine 23597 puncte, iar în Single Thread Integer 3481, ambele mai mari decât rezultele atinse de modele cu Snapdragon 810 şi Exynos 7420.

Poate că zvonurile cu privire la sosirea lui Galaxy S7 mai devreme sunt totuşi reale…

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×