Un presupus clip realizat cu Galaxy S8 ar prezenta un scor de 205.000 de puncte în benchmark-ul AnTuTu (Video)

2.735 ori
<b>Un presupus clip realizat cu Galaxy S8 ar prezenta un scor de 205.000 de puncte în benchmark-ul AnTuTu (Video)</b>După ce Samsung Galaxy S8+ a apărut în benchmark-ul GeekBench, e acum rândul lui AnTuTu să fie folosit pentru a testa viitorul flagship. De această dată a apărut un clip video, în care flagship-ul ar rula faimosul benchmark, deşi nu putem garanta 100% că

După ce Samsung Galaxy S8+ a apărut în benchmark-ul GeekBench, e acum rândul lui AnTuTu să fie folosit pentru a testa viitorul flagship. De această dată a apărut un clip video, în care flagship-ul ar rula faimosul benchmark, deşi nu putem garanta 100% că e totul autentic.

Samsung Galaxy S8 AnTuTu 6 benchmark

Până pe 29 martie mai e puţin şi sunt sigur că vom mai vedea scăpări de benchmark-uri. Până atunci nu putem să nu ne declarăm impresionaţi de scorul uriaş atins de S8 în AnTuTu şi anume 205.284 puncte, un salt impresionant faţă de cele 128.976 puncte pe care le-am atins pe S7 atunci când l-am testat noi. Depăşim chiar şi iPhone 7 Plus cu scorul sau de 177.456 puncte, sau pe OnePlus 3 cu ale sale 143.006.

Samsung Galaxy S8 AnTuTu 6 benchmark

Telefonul are numele de cod SM-G950 aici, fiind o versiune de Galaxy S8 cu procesor Snapdragon 835 aparent. Din ce am înţeles versiunea Exynos ar fi şi mai puternică, dacă ne luăm după scăparea din GeekBench şi dacă mai punem şi varianta de 6 GB RAM din China ajungem la un rezultat monstru. Ne temperam totuşi când ne amintim de scandalurile cu măsluirea rezultatelor AnTuTu, care au scăzut cota de încredere în acest benchmark.

Să vedem şi cum în ce măsură se descurcă cu latentă memoriei noul flagship, pentru că GeekBench arată un soi de punct vulnerabil acolo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×