Samsung SM-G9650 ar putea fi un soi de versiune lite pentru Galaxy S8; apare în benchmark-uri cu procesor Snapdragon 845!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.917 ori
<b>Samsung SM-G9650 ar putea fi un soi de versiune lite pentru Galaxy S8; apare în benchmark-uri cu procesor Snapdragon 845!</b>În ultimele ore și-au făcut apariția pe web și listări ale unui inedit smartphone Samsung din seria Galaxy S ce ar sosi în variante cu procesor Snapdragon 840 și Snapdragon 845. Este menționată posibilitatea să avem aici de-a face cu un soi de

Deși ne-am pierdut speranțele cu privire la debutul lui versiuni Mini pentru Samsung Galaxy S8, astăzi apare în peisaj ideea unui model lite pentru flagship-ul sud-coreean. Listări din cadrul GeekBench prezintă modelele SM-G9600 și SM-G9650 care în mod uimitor apar menționate cu procesoare quad-core Snapdragon 840, respectiv Snapdragon 845 ce sunt tactate la o frecvență de 1.78 GHz.

Samsung SM-G9650

Aceste chipset-uri ar fi mai slabe decât Snapdragon 835, cu toate că la nivel de denumire par a face parte dintr-o nouă generație flagship. Printre alte lucruri dezvăluite aici se mai numără și faptul că ambele telefoane rulează Android 7.1.2 Nougat și că sosesc la bord cu 4 GB de RAM. 

Samsung SM-G9650

Punctajele obținute nu sunt deloc rele și dacă într-adevăr este vorba despre o versiune Lite ne așteptăm atunci și la o scădere a rezoluției și poate chiar a diagonalei de ce nu. Rămâne de văzut ce alte vești și leak-uri apar în perioada următoare pentru a ne convinge cu privire la existența acestui dispozitiv. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×