Samsung lansează prima reclamă TV pentru Galaxy S8 în Coreea de Sud, ca replică la vânzările mari ale lui LG G6 (Video)

2.742 ori
<b>Samsung lansează prima reclamă TV pentru Galaxy S8 în Coreea de Sud, ca replică la vânzările mari ale lui LG G6 (Video)</b>Se pare că nu doar fanii Samsung sunt nerăbdători să sosească odată lansarea lui S8, ci chiar şi compania sud coreeană. Ca atare Sammy a dat drumul la reclame TV pentru viitorul flagship, începând cu cea de mai jos.

Se pare că nu doar fanii Samsung sunt nerăbdători să sosească odată lansarea lui S8, ci chiar şi compania sud coreeană. Ca atare Sammy a dat drumul la reclame TV pentru viitorul flagship, începând cu cea de mai jos.

Gurile rele zic că acest teaser video e de fapt o replică la succesul lui LG G6. Terminalul e deja disponibil în ţara sa de baştină şi ar fi vândut deja peste 30.000 de unităţi de la debutul de vinerea trecută şi până azi. A bifat şi peste 82.000 de precomenzi de pe 2 martie şi până acum. Primele cifre de vânzări pentru G6 sunt mai mari chiar decât cele înregistrate de Galaxy S7 Edge şi Galaxy A5 spre exemplu.

Samsung nu a fost până acum genul de companie care să îşi anticipeze produsele cu reclame TV teaser, dar de dragul awareness-ului trece şi la această abordare. Evident, clipul e departe de a oferi vreun detaliu despre terminal. Vedem doar o serie de cifre ce urcă până la 8, ca un fel de butoane de lift, plus data de 30 martie a debutului pentru Coreea de Sud.

Evenimentul de lansare e programat pentru 29 martie şi produsul ajunge în magazine pe 21 aprilie, din câte ştim. Aşteptaţi-vă la un duel în reclame TV între LG şi Samsung toată primăvara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×