Un prototip al lui iPhone e de vanzare acum pe eBay

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.376 ori
<b>Un prototip al lui iPhone e de vanzare acum pe eBay</b>Puteti gasi ORICE pe eBay, cea mai buna dovada fiind si acest prototip al lui iPhone, disponibil prin celebrul portal de shopping. Terminalul ruleaza o versiune beta a lui iPhone OS si vine cu un ecran de plastic, in locul celui de sticla de pe varianta...

Puteti gasi ORICE pe eBay, cea mai buna dovada fiind si acest prototip al lui iPhone, disponibil prin celebrul portal de shopping. Terminalul ruleaza o versiune beta a lui iPhone OS si vine cu un ecran de plastic, in locul celui de sticla de pe varianta standard a telefonului produs de Apple.

Numarul serial al acestui handset este YM649xxxxx, cod care arata ca telefonul provine dintr-o fabrica din China si a fost produs in saptamana cu numarul 49 din 2006. Acelasi serial dovedeste ca telefonul prototip ruleaza iPhone OS 03.06.01_G, spre deosebire de primul model vandut, care ruleaza versiunea 03.11.02_G.

Vanzatorul acestui iPhone "primitiv" pe eBay afirma ca handsetul poate efectua apeluri, permite utilizatorului sa navigheze pe web si sa primeasca mesaje text, dar din pacate nu exista si posibilitatea de a scrie SMS-uri.

In plus, veti primi la pachet cu acest prototip si un exemplar nefunctional al lui iPhone, dotat cu ecran de sticla si zgariat. Ambele produse sosesc la pretul total de 300 de dolari, asta daca Apple nu decide sa anuleze licitatia, retragand terminalul de pe eBay, dupa cum a facut cu un prototip iPod.

Sursa: Ifun.de

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×