Un prototip de Încărcător/baterie din Israel Încarcă telefoanele Galaxy S În doar 30 de secunde (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.222 ori
<b>Un prototip de Încărcător/baterie din Israel Încarcă telefoanele Galaxy S În doar 30 de secunde (Video)</b>Direct de pe Forumul Mobilissimo.ro aflăm că există un prototip de încărcător capabil să încarce un model nou Galaxy S la 100% în doar 30 de secunde, ce-i drept, acesta este dotat cu o baterie specială (StoreDot Flash Battery). Acest proiect...

Direct de pe Forumul Mobilissimo.ro aflăm că există un prototip de încărcător capabil să încarce un model nou Galaxy S la 100% în doar 30 de secunde, ce-i drept, acesta este dotat cu o baterie specială (StoreDot Flash Battery). Acest proiect vine din Israel, iar produsul va ajunge la dimensiunui comerciale de abia în 2016.

Principiul de funcționare din spatele acestui încărcător este bazat pe exploatarea peptidelor, polimeri alcătuiți din lanțuri de aminoacizi capabili să creeze proteine. Odată activate peptidele ele duc la încărcarea rapidă a unei baterii de litiu. Aici apar mai multe întrebări, precum "vom mai folosi aceleași prize că până acum?", "e compatibil sistemul cu încărcarea wireless?" sau "nu există și vreun pericol de poluare sau daune ale handsetului?".

Tot din Israel a provenit și primul proiect serios de telefon modular și anume modu, dar și alte invenții precum mecanisme laser, cele mai tari arme de foc din lume și avioane de vânătoare. Totuși acest tip de încărcător/baterie ar putea revoluția întreaga industrie IT și afecta și laptopurile și tabletele.

Mulțumim Master_B pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×