Un reprezentat Samsung declară că zvonurile despre posibila achiziție BlackBerry nu sunt adevărate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 516 ori
<b>Un reprezentat Samsung declară că zvonurile despre posibila achiziție BlackBerry nu sunt adevărate</b>După cum bine știți, ieri am descoperit prin intermediul celor de la Reuters faptul că Samsung poartă în aceste momente discuții în vederea unei posibile achiziții a companiei canadiene BlackBerry, fiind vehiculată și o primă ofertă de...

După cum bine știți, ieri am descoperit prin intermediul celor de la Reuters faptul că Samsung poartă în aceste momente discuții în vederea unei posibile achiziții a companiei canadiene BlackBerry, fiind vehiculată și o primă ofertă de aproximativ 7.5 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, astăzi aflăm că un reprezentat al companiei sud-coreene a informat presei locale că acest zvon nu este unul real, informație dezmințită și de către BlackBerry care a precizat acest lucru pe site-ul oficial. O altă declarație ce vine să confirme într-un fel sau altul acest lucru este cea dată de către CEO-ul BlackBerry la CES prin care aflam că în acest moment compania nu mai întâmpină probleme financiare.

De asemenea, din același raport Reuters de ieri ieșeau la iveală și unele informații potrivit cărora conducerea BlackBerry a considerat oferta celor de la Samsung prea mică, fiind luat în calcul faptul că datorită unui proces de restructurare, valoarea companiei va fi mult mai mare peste câțiva ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×