Nexus 6 versus OnePlus One Într-un test de viteză (ambele rulând Android 5.0 Lollipop), În care modelul chinezesc rezistă cu brio concurenței (Video)

1.182 ori
<b>Nexus 6 versus OnePlus One Într-un test de viteză (ambele rulând Android 5.0 Lollipop), În care modelul chinezesc rezistă cu brio concurenței (Video)</b>Nexus 6 a fost considerat un terminal experimental la momentul debutului său, sacrificând estetica de dragul unui ecran de mari dimensiuni. Acesta e teoretic cel mai puternic device de pe piața cu Lollipop la bord și azi vedem un test de viteză, care...

Nexus 6 a fost considerat un terminal experimental la momentul debutului său, sacrificând estetica de dragul unui ecran de mari dimensiuni. Acesta e teoretic cel mai puternic device de pe piața cu Lollipop la bord și azi vedem un test de viteză, care îl compară cu OnePlus One.

​

Ambele modele rulează Android 5.0 Lollipop, iar OnePlus One a primit un ROM special care aduce și pe el noul Android. Prima surpriză vine la bootare, când OnePlus One devansează cu mult Nexus 6. Trebuie menționat că ambele handseturi dispun de 3 GB RAM, dar OnePlus One vine cu un procesor Snapdragon 801, în vreme ce Nexus 6 optează pentru un Snapdragon 805, deci e mai puternic.

și rezoluția e superioară pe Nexus 6, cu 2560 x 1440 pixeli versus 1920 x 1080 pixeli ai lui OnePlus One. După comparația inițială de bootare, utilizatorul care a realizat acest clip a început să compare diferite aplicații de pe ambele terminale și viteza cu care telefonul le accesează. Spre exemplu, în aplicația Amazon e mai rapid Nexus 6, dar în aplicația Argos, OnePlus One e clar superior.

Parcă exista și un plus de fluiditate a interfatei de pe OnePlus One, dacă priviți clipul cu atenție. La capitolul web browsing, Nexus 6 a încărcat mai rapid paginile web, dar diferențele au fost minuscule față de OnePlus One. La capitolul camera vitezele sunt aproape identice, iar Setările sunt accesate mai rapid pe OnePlus One. Ca o remarcă personală, Nexus 6 pare a avea un ecran mai clar și mai luminos decât OnePlus One în acest clip.

La testul AnTuTu s-a remarcat că OnePlus One s-a desprins în față, terminând testul mai devreme, dar rezultatul a fost superior pe Nexus 6, când vine vorba de punctaje. Nexus 6 a fost peste OnePlus, cu aproximativ 3000 de puncte. Concluzia e că handsetul OnePlus reușește să facă față cu brio concurenței unui terminal cu pretenții și care e puțin mai bine dotat, desi costă pe jumatate din pretul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×