Primul ceas cu ecran circular al celor de la Samsung ar putea aduce un inel rotativ pentru interacțiune

789 ori
<b>Primul ceas cu ecran circular al celor de la Samsung ar putea aduce un inel rotativ pentru interacțiune</b>în luna martie la Mobile World Congress 2015, Samsung ne va aduce pe lângă Galaxy S6 și un nou smarwatch, de această dată unul cu ecran circular, forma sa fiind mai apropiată de cea a unui ceas obișnuit. &nbsp; Potrivit unor zvonuri, acest device...

în luna martie la Mobile World Congress 2015, Samsung ne va aduce pe lângă Galaxy S6 și un nou smarwatch, de această dată unul cu ecran circular, forma sa fiind mai apropiată de cea a unui ceas obișnuit.

Potrivit unor zvonuri, acest device purtabil va avea atât un inel rotativ, cât și un buton hardware similar cu cel întâlnit pe Apple Watch. Aflați că acest inel rotativ ne va permite interacțiunea cu sistemul de operare, modalitate ce a fost dezvăluită de curând prin intermediul unui brevet primit de către compania sud-coreeană.

Din punct de vedere al platformei software, Samsung ar putea adopta din nou sistemul de operare Tizen OS în defavoarea lui Android Wear, OS ce se regăsește începând de acum și pe un smartphone low-end denumit Samsung Z1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×