Un rival pentru Opera Mini - Teashark, browser tip desktop

1.129 ori
<b>Un rival pentru Opera Mini - Teashark, browser tip desktop</b>A spune ca mai exista concurenta pe piata browserelor mobile in acest punct este o afirmatie cam riscanta, de vreme ce optiunile principale sunt pentru majoritatea utilizatorilor cele produse de Opera si mai nou si de Firefox. Exista totusi inca un...

A spune ca mai exista concurenta pe piata browserelor mobile in acest punct este o afirmatie cam riscanta, de vreme ce optiunile principale sunt pentru majoritatea utilizatorilor cele produse de Opera si mai nou si de Firefox. Exista totusi inca un jucator, gata sa se alature competitiei, TeaShark.

TeaShark foloseste acelasi concept ca si Opera Mini oferind o experienta de browsing in stil desktop avand nevoie doar de suportul pentru Java MIDP 2.0 pentru a functiona la perfectie. Browserul suporta taburi, 2 nivele de zoom si include un cititor de RSS-uri integrat. Practic, acest browser se poata compara cu orice astfel de aplicatie, in varianta desktop.

De mentionat este faptul ca TeaShark este disponibil in varianta beta si poate fi descarcat gratuit de aici. Browserul este construit pe baza aceluiasi sistem folosit de browserul specific platformei S60 de pe telefoanele Nokia. Atunci cand veti porni aplicatia, TeaShark va re-deschide automat ultima sesiune de browsing, inclusiv toate taburile deschise. Bookmarkurile pot fi taguite si grupate pe culori, iar utilizatorul poate forma numere de telefon direct din paginile web .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×