Nokia 6300i suporta convorbiri prin VoIP

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.156 ori
<b>Nokia 6300i suporta convorbiri prin VoIP</b>In 2008 nu am aflat vesti rasunatoare din segmentul VoIP si se pare ca Nokia este gata sa sparga gheata, cu terminalul 6300i, care va oferi un client integrat VoIP. Cu ajutorul acestui telefon veti putea efectua apeluri VoIP, fara a mai fi nevoie de...

In 2008 nu am aflat vesti rasunatoare din segmentul VoIP si se pare ca Nokia este gata sa sparga gheata, cu terminalul 6300i, care va oferi un client integrat VoIP.

Cu ajutorul acestui telefon veti putea efectua apeluri VoIP, fara a mai fi nevoie de softuri aditionale. Handsetul opereaza in retele GSM, dar si Wi-Fi, avand o agenda care poate cuprinde pana la 2000 de numere de telefon, fie ele VoIP, fixe sau de telefonie mobila. Acestea vor fi listate cu ajutorul simbolulurilor WLAN sau VoIP pentru a indica statutul conexiunii si tipul de apel pe care-l puteti efectua.

Evident, suntem curiosi sa testam acest handset, pentru a observa cat de compatibil este cu clientii VoIP de pe PC-uri, cum sunt Skype sau GoogleTalk. Chiar daca functionalitatea telefonului are putin de suferit, decizia celor de la Nokia de a include softuri VoIP pe modelul 6300i plaseaza handsetul intr-o nisa, care va mai fi cu siguranta exploatata de catre producatorul finlandez.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×