iPhone 3G/iPhone 2 soseste in curand, indica o comanda Apple de 10 milioane de unitati

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.132 ori
<b>iPhone 3G/iPhone 2 soseste in curand, indica o comanda Apple de 10 milioane de unitati</b>Ken Dulaney, un analist al firmei Gartner a aflat despre o comanda Apple, care poate indica faptul ca lansarea lui iPhone 2 sau iPhone 3G este iminenta. Se pare ca Apple a comandat producerea a 10 milioane de noi unitati iPhone. Aceasta comanda ar putea...

Ken Dulaney, un analist al firmei Gartner a aflat despre o comanda Apple, care poate indica faptul ca lansarea lui iPhone 2 sau iPhone 3G este iminenta. Se pare ca Apple a comandat producerea a 10 milioane de noi unitati iPhone.

Aceasta comanda ar putea include numeroase modele 3G, pe care publicul le asteapta cu sufletul la gura. Stiam deja ca vom vedea varianta 3G a terminalului anului 2007 pe piata in vara acestui an, dar este posibil sa asistam la o lansare surpriza, mai devreme decat am fi crezut. Producerea a 10 milioane de unitati reprezinta un indiciu logic, de vreme ce Apple nu ar comanda 10 milioane de iPhone-uri vechi, stiind ca lanseaza un nou model in acest an.

Se pare ca noua versiune va folosi display-uri OLED, dupa cum afirma analistul mentionat anterior. Sursele sale nu sunt precizate, astfel ca este posibil sa avem de-a face cu zvonuri. Tehnologia OLED presupune faptul ca noile handseturi vor fi mai subtiri decat cele actuale si, in plus, consumul scazut pe care il implica un astfel de display ar creste viata bateriei, afectata de prezenta conectivitatii 3G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×