Un smartphone bazat pe platforma Intel Moorestown, prezentat la Computex 2010 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.028 ori
<b>Un smartphone bazat pe platforma Intel Moorestown, prezentat la Computex 2010 (Video)</b>Platforma Intel Moorestown este una dintre cele mai flexibile de pe piata, ea putand fi incorporata in numeroase terminale, de la tableturi si netbook-uri la smartphone-uri. Un astfel de smartphone cu Moorestown la bord a fost prezentat recent la Computex...

Platforma Intel Moorestown este una dintre cele mai flexibile de pe piata, ea putand fi incorporata in numeroase terminale, de la tableturi si netbook-uri la smartphone-uri. Un astfel de smartphone cu Moorestown la bord a fost prezentat recent la Computex 2010 si poate fi urmarit in actiune in clipul de mai jos:

Handsetul a fost creat de Aava Mobile, sub forma de prototip, pentru a prezenta functiile platformei Intel. Terminalele disponibile, cu Moorestown la bord, rulau Moblin, dar au existat si cateva bazate pe Android 2.1. Un astfel de smartphone a fost analizat de catre Engadget, care afirma ca Moorestown concureaza de la egal cu un procesor Snapdragon de 1 GHz, nefiind chiar atat de impresionant.

Totusi, trebuie mentionat ca telefonul testat nu avea la dispozitie o conexiune Internet, sau continuturi HD stocate pentru vizualizare, deci nu ne putem pronunta inca.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×