Cautarea Google in varianta mobila include acum aplicatii mobile

Autor:  | Publicat în:  Google 1.204 ori
<b>Cautarea Google in varianta mobila include acum aplicatii mobile</b>Pe masura ce smartphone-urile evolueaza spre a deveni o categorie mainstream de terminale, aplicatiile mobile sunt tot mai descarcate. Astfel, Google se adapteaza trendului, incluzand in motorul sau de cautare si linkuri catre aplicatii ce pot fi...

Pe masura ce smartphone-urile evolueaza spre a deveni o categorie mainstream de terminale, aplicatiile mobile sunt tot mai descarcate. Astfel, Google se adapteaza trendului, incluzand in motorul sau de cautare si linkuri catre aplicatii ce pot fi descarcate pe telefon.

Aceste linkuri va trimit direct spre Android Market sau iPhone App Store, permitandu-va sa descarcati si instalati softul dorit. In plus, veti afla informatii relevante despre respectivele aplicatii, inainte de a va hotara sa cheltuiti bani pe ele. Aceasta imbunatatire adusa lui Google.com poate fi sesizata daca accesati motorul de cautare de pe iPhone sau un terminal Android si cautati o aplicatie.

Linkuri speciale si continuturi vor fi afisate deasupra rezultatelor cautarii, ele ducandu-va direct la magazinele de aplicatii. In plus, din motorul de cautare puteti vedea ratingul si pretul aplicatiei cautate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×