Un smartphone misterios Nokia apare în fotografii reale; Are cameră foto triplă în spate

3.771 ori
<b>Un smartphone misterios Nokia apare în fotografii reale; Are cameră foto triplă în spate</b>Finalul de an nu ne aduce doar scăpări pentru Nokia 9 Pureview, ci și pentru un alt viitor model pregătit de către HMD Global. Este vorba despre un smartphone misterios ce nu are asociat nici măcar un nume de cod și care astăzi ni se prezintă

Finalul de an nu ne aduce doar scăpări pentru Nokia 9 Pureview, ci și pentru un alt viitor model pregătit de către HMD Global. Este vorba despre un smartphone misterios ce nu are asociat nici măcar un nume de cod și care astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii reale. Seamănă un pic cu Xiaomi Mi Mix 2s și vorbim în rândurile de mai jos despre caracteristicile observate la exterior! 

Nokia

Avem atât o imagine din zona frontală acolo unde remarcăm un panou cu o "bărbie" tare generoasă sub ecran și muchii nu tocmai înguste în lateral. Partea bună este că sus marginea a fost redusă destul de mult la fel ca muchiile laterale și asta ne poate indica posibilitatea de a vedea pe acest device un mecanism pop-up pentru camera selfie.

În spate se remarcă acea cameră foto triplă însoțită de bliț LED și totodată panoul din sticlă. Pentru că scanner-ul de amprente nu este la vedere ne putem aștepta ca acesta să fie integrat în ecran sau poate lateral pe rama metalică. Per total acest smartphone misterios de la Nokia este oarecum ciudat și nu știm cât de reale sunt fotografiile, motiv pentru care așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×