Nokia 9 mai bifează o scăpare! Vedem pentru prima oară fața telefonului, o protecție de ecran și huse

1.352 ori
<b>Nokia 9 mai bifează o scăpare! Vedem pentru prima oară fața telefonului, o protecție de ecran și huse</b>Finalul de an iată că ne aduce și o nouă scăpare pentru unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri de la Nokia și anume modelul Nokia 9 care potrivit leak-urilor ar urma să vină echipat cu 5 camere foto în spate. Vedem astăzi

Finalul de an iată că ne aduce și o nouă scăpare pentru unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri de la HMD Global și anume modelul Nokia 9 care potrivit leak-urilor ar urma să vină echipat cu 5 camere foto în spate. Vedem astăzi pentru început fotografii ale unei protecții de ecran destinate acestui device, accesoriu ce vine să ne dezvăluie câteva dintre elementele de design remarcate în zona frontală.

Nokia 9

Ei bine această fotografie de mai sus ne confirmă că telefonul va adopta un ecran 18:9 fără vreun decupaj în zona superioară, o veste destul de bună. Totuși, nu la fel de mult ne încântă marginile de sus și jos care au dimensiuni destul de serioase, asta în situația în care vorbim aici despre un device care va sosi în 2019 când mai toți producătorii de pe piață se vor axa pe lansarea de modele edge-to-edge.

Nokia 9

Cât despre randările ce prezintă huse, observăm că aceste accesorii aduc un decupaj circular uriaș în zona din spate acolo unde va fi plasată camera Penta Lens cu 5 senzori foto. În modulul cu pricina sunt 7 decupaje de fapt, 5 dintre acestea fiind asociate camerelor foto, unul pentru blițul LED, iar ultimul pentru telemetru laser cu rol de focalizare rapidă.

Nokia 9

La bază se remarcă portul USB Type-C, grila pentru difuzor și cea pentru microfon. În lateral apar butoanele fizice de volum și cel de power unlock. Nu știm ce se află în partea de sus, dar ținând cont de setup-ul de camere foto ce ocupă mult din zona superioară sunt cam mici șansele să vedem și un jack audio.

Din câte se vehiculează, Nokia 9 Pureview va opta pentru un procesor Snapdragon 845 și pentru 4 sau 6 GB RAM. Camera va fi punctul principal de atracție și rămâne de văzut dacă va debuta la CES 2019 sau ulterior la MWC 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×