Samsung Galaxy M20 apare într-o fotografie reală; Are confirmată camera duală din spate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.008 ori
<b>Samsung Galaxy M20 apare într-o fotografie reală; Are confirmată camera duală din spate</b>Pe data de 28 ianuarie sud-coreenii de la Samsung au programat un eveniment special în India, acolo unde va debuta oficial noua serie de terminale Galaxy M. Printre aceste prime modele îl avem și pe Galaxy M20 - un phablet

Pe data de 28 ianuarie sud-coreenii de la Samsung au programat un eveniment special în India, acolo unde va debuta oficial noua serie de terminale Galaxy M. Printre aceste prime modele îl avem și pe Galaxy M20 - un phablet foarte interesant la prima vedere care va sosi drept rival pentru smartphone-urile Redmi Note a celor de la Xiaomi. Ni se promite un preț accesibil, dar și dotări care să atragă publicul tânăr.

Galaxy M20

În așteptarea debutului vedem astăzi o fotografie reală cu telefonul în cauză ce are menirea de a confirmat câteva dintre dotările vehiculate. Ne referim la camera duală din spate și la scanner-ul de amprente cu formă ovală pe care îl găsim plasat în zona de sus în spate.

Cât despre restul specificațiilor, știm că Samsung Galaxy M20 are rezervat un ecran de 6.3 inch cu rezoluție Full HD+, procesorul Exynos 7885, 3 GB RAM + 32/64 GB stocare și o mega baterie de 5000 mAh. Are și cameră duală de 13 + 5 megapixeli, iar pentru captura selfie vom regăsi la pachet un senzor de 8 mpx.

Ar fi cazul să ne așteptăm la un port microUSB și la o carcasă din policarbonat glossy ce imită sticla. Prețul vehiculat este de doar 182 dolari pentru varianta de bază.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×