Un smartphone misterios Sony primește certificarea FCC având ID-ul PY7-22031B; ar putea fi Xperia XZ1!

905 ori
<b>Un smartphone misterios Sony primește certificarea FCC având ID-ul PY7-22031B; ar putea fi Xperia XZ1!</b>În aceste zile am văzut multe leak-uri asociate produselor Xperia ce urmează a fi prezentate în cadrul târgului de tehnologie IFA 2017, printre acestea numărându-se și flagship-ul Xperia XZ1. Vedem astăzi o certificare marca FCC pentru un smartphone

Ultimele zile ne-au adus și noi leak-uri asociate smartphone-urilor Sony ce sunt pregătite pentru debut în cadrul IFA 2017, printre ele numărându-se și Xperia XZ1. Acesta este flagship-ul japonezilor pe sfârșit de an și din câte am aflat, există și o variantă compactă a sa cu dotări similare. Astăzi descoperim că FCC tocmai a certificat un misterios smartphone Sony cu ID-ul PY7-22031B, acesta având mari șanse să fie Xperia XZ1.

Xperia XZ1 FCC

Nu excludem nici posibilitatea ca produsul să fie mai degrabă varianta compactă, dar nu avem un indiciu clar care să dezvăluie identitatea device-ului. Singurul lucru pe care îl aflăm din documentele făcute publice este acela că inscripția FCC se află la interiorul dispozitivului și nu pe carcasa spate precum se întâmplă pe unele terminale mobile.

Dacă într-adevăr este vorba despre Xperia XZ1, atunci acesta va aduce un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, o cameră foto principală de 19 megapixeli cu suport pentru înregistrare video la 960fps și un procesor Snapdragon 835. Vom mai primi 4 sau 6 GB RAM, 64 GB de stocare, un scanner de amprente plasat frontal și probabil o baterie de 3000 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×