Noi telefoane Sony Xperia apar în primele fotografii reale: Sony G83XX, G8441; Ar putea fi Xperia XZ1 şi un XZ1 Compact

1.292 ori
<b>Noi telefoane Sony Xperia apar în primele fotografii reale: Sony G83XX, G8441; Ar putea fi Xperia XZ1 şi un XZ1 Compact</b>După o serie de apariții în benchmark-uri și diferite listări, astăzi vedem noua serie de terminale Xperia prezentată în fotografii reale. Este vorba despre flagship-ul Xperia XZ1 și despre modelul compact XZ1 Compact care vor aduce la pachet dotări

Sony ar trebui să aducă la IFA 2017 lunA viitoare cel puţin 3 telefoane, iar indicii cu privire la acestea am mai avut, dar nu şi scăpări de imagini. Acestea au venit totuşi la mijlocul acestei săptămâni, sub forma fotografiilor de mai jos.

Xperia XZ1

Reţineţi că noi aşteptam modelele Sony Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact şi Xperia X1. În schimb despre fotografiile scăpate ştim doar că terminalele din imagine poartă numele de cod Sony G83XX şi G8441. Nu pare să primim mari schimbări de design faţă de precedentele terminale Xperia, precum Xperia XZ Premium. Acelaşi design angular clasic e la posturi, cu influenţele clasice Omni Balance şi muchii mari sus şi jos.

Xperia XZ1

Scannerul de amprente a fost în mod inedit şi neaşteptat mutat în spate aici. Ambele telefoane noi au apărut cu Android 8.0 la bord, ceea ce pare cam optimist şi pripit. Sursa afirmă la rândul său că 3 telefoane sunt gata pentru IFA 2017 şi nu e clar care dintre ele sunt reprezentate aici. E interesant ca şi Nokia 8 a avut asociat recent debutul cu Android 8.0 la bord. 

Mă intrigă foarte mult şi faptul că vedem o cameră principală plasată central, o abordare la care Sony nu prea aderă, din câte ştim. Ei preferă să pună camerele în colţ. Precauţie maximă la scăpări de genul şi aşteptăm ceva mai plauzibil!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×