Un misterios telefon Motorola primeşte certificarea FCC şi îi aflăm specificaţiile

940 ori
<b>Un misterios telefon Motorola primeşte certificarea FCC şi îi aflăm specificaţiile</b>Din partea agenției americane FCC primește certificarea astăzi și un misterios smartphone Motorola ce poartă numele de serie XT1797. Din nefericire nu știm ce dispozitiv se ascunde în spatele acestei denumiri, dar măcar avem o serie de specificații

Chiar dacă Motorola a lansat o multitudine de telefoane entry level şi midrange în ultima vreme (Moto C şi Moto E), dar şi un high midranger (Moto Z2 Play), asta nu înseamnă că se opresc lansările pentru 2017. Un misterios telefon Moto şi-a făcut apariţia la FCC, sub numele de cod XT1797.

Moto XT1797

Terminalul ar putea debuta pe piaţa din SUA în curând conform surselor apropiate de Moto. Aflăm că vine cu un ecran de 5.5 inch, procesor Snapdragon 430 octa core şi baterie de 3000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă via Turbocharging. Documentele FCC mai menţionează şi că primim două sloturi SIM şi suport NFC, iar Android 7.1.1 va fi OS-ul preinstalat.

Moto XT1797

Ce e cert e că avem de-a face cu un terminal din zona low midrange aici, deci ar putea fi un eventual Moto G5S de care am şi auzit în ultima vreme. Pare să se bată cu un Nokia 5 sau Nokia 6 judecând după dotări. Rămâne să aflăm ce camere primim pentru a ne face o idee despre pachetul complet.

Moto XT1797

Moto XT1797

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×