Un telefon HTC explodează În metroul din Shanghai, provocând panică printre pasageri; HTC răspunde legat de incident!

1.531 ori
<b>Un telefon HTC explodează În metroul din Shanghai, provocând panică printre pasageri; HTC răspunde legat de incident!</b>Ne-am obișnuit în ultima vreme să vedem câte un iPad sau iPhone luând foc din cauza unui încărcător nepotrivit. Ei bine, astăzi un HTC a explodat la metrou în Shanghai, speriind zeci de pasageri din vagonul respectiv. &nbsp; Se pare că e vorba...

Ne-am obișnuit în ultima vreme să vedem câte un iPad sau iPhone luând foc din cauza unui încărcător nepotrivit. Ei bine, astăzi un HTC a explodat la metrou în Shanghai, speriind zeci de pasageri din vagonul respectiv.

Se pare că e vorba despre o baterie care a explodat, după cum vedeți în imaginea de mai sus. în vreme ce pasagerii călătoreau ca de obicei folosind linia Shanghai Metro 8 a fost auzit un sunet de explozie și simțit un miros puternic, care a persistat mult timp în vagoane și la ore bune după producerea incidentului. Pasagerii au alergat speriați afară din vagon, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Nu îmi e foarte clar despre ce model e vorba, dar el pare a fi unul mai vechi, poate un HTC HD2 sau HTC HD7. Cei de la HTC au aflat de incident și au luat legătura cu persoana care deținea telefonul ce explodase. Bănuiesc că vor încerca să afle dacă e vina handsetului, a unui încărcător defectuos sau dacă nu cumva persoana în cauză folosise o baterie non HTC pe acest device. Compania si-a cerut scuze celor speriati si a promis ca va reveni cu concluzii si o ancheta.

Am văzut telefoane care electrocutează posesorii lor, care explodează în buzunare și care salvează vieți oprind gloanțe.

Am putea spune că telefonul e gadgetul cel mai "bătut de soarta" dintre toate...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×