Un telefon Oppo nelansat încă primeşte certificarea TENAA, în două variante; Are cameră duală şi îi aflăm dotările

671 ori
<b>Un telefon Oppo nelansat încă primeşte certificarea TENAA, în două variante; Are cameră duală şi îi aflăm dotările</b>Descoperim astăzi o nouă certificare marca TENAA asociată unui smartphone Oppo încă nelansat. Este vorba despre un model cu dotări mid-range la pachet ce adoptă în mare stilul de design pe care l-am tot văzut la compania chineză în ultima vreme

Oppo continuă să îşi extindă portofoliul de terminale cu cel puţin un model nou, care tocmai a primit certificarea TENAA. Vine în continuarea lui Oppo F9, Oppo K1 şi Realme 2 Pro, iar mai multe detalii avem mai jos.

Oppo

Noul handset a apărut cu numele de cod PBFM00 şi PBFT00, dar şi cu o listă completă de specificaţii la respectiva autoritate. Sunt şanse ca telefonul să se numească Oppo R17s, Oppo R15x sau Oppo R17 Neo conform sursei. Se discută şi despre un nume ca Oppo K1s sau Oppo A7. Deocamdată ştim că PBFM00/PBFT00 are un ecran de 6.2 inch, un IPS LCD cu rezoluţie HD+. Cum în fotografii apare nepornit, nu avem ideea dacă va avea decupaj sus sau nu.

Oppo

Posibil să vină totuşi cu acelaşi decupaj ca şi ultimele modele Oppo. Printre specificaţii se află un procesor tactat la 1.8 GHz, poate un Snapdragon 450 sau Snapdragon 636 chiar, plus 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Avem şi slot microSD, iar în spate se află o cameră duală, de 13 MP + 2 MP, în vreme ce pentru selfie avem o cameră de 16 megapixeli.

Telefonul rulează Android 8.1 Oreo şi dispune de o baterie de cel puţin 4100 mAh. Cu puţin noroc primim şi încărcare VOOC aici. Ne aşteptam la un preţ foarte accesibil, între 200 şi 300 de dolari, poate chiar sub 200.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×