Un viitor telefon flagship LeEco apare în imagini proaspete, are un ecran curbat şi procesor Snapdragon 835

2.129 ori
<b>Un viitor telefon flagship LeEco apare în imagini proaspete, are un ecran curbat şi procesor Snapdragon 835</b>Chinezii de la LeEco se pare că au în pregătire un nou terminal flagship, smartphone care astăzi își face apariția în două fotografii pe rețeaua de socializare Weibo. Vedem la prima vedere un handset cu panou frontal curbat spre margini, unul ce ar

LeEco se numără printre companiile care pregătesc flagship-uri pentru lansare în următoarele luni, fără a se sfii să includă dotări de top. E vorba mai ales de procesorul Snapdragon 835 şi nu ar trebui să ne mire includerea sa, pentru că LeEco a fost printre primele firme care au folosit un Snapdragon 820 anul trecut. Azi vedem în două fotografii un posibil flagship LeEco de nouă generaţie.

LeEco

Scăpat via o reţea de microblogging din China, acest smartphone cu ecran cu muchii curbate aduce cu Vivo Xplay 6. Nu e chiar departe nici de ce oferea Xiaomi Mi 5 sau modelele derivate din el ulterior. Sursa afirmă că terminalul va avea un corp foarte subţire şi îngust şi la bord vom găsi pe lângă cel mai nou CPU Snapdragon şi 6 GB RAM şi 256 GB stocare.

Lipseşte şi jack-ul audio, cum am văzut pe LeEco Le Max 2, iar debutul ar urma să aibă loc în aprilie. Judecând după ultimele denumiri de terminale LeEco, acest nou model ar putea fi un LeEco Le Max 3 sau un LeEco Le Pro 4. Ne aşteptăm şi la o cameră cu rezoluţie mare, sau eventual o cameră duală, de ce nu. LeEco ar putea include şi o baterie generoasă la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×