Un misterios telefon cunoscut ca "Meizu Four" apare în imagini şi pare să aibă ecran curbat pe margini

1.118 ori
<b>Un misterios telefon cunoscut ca "Meizu Four" apare în imagini şi pare să aibă ecran curbat pe margini</b>Chiar săptămâna trecută chinezii de la Meizu anunțau lansarea phablet-ului Pro 6 Plus și deja apar imagini cu un viitor terminal pregătit de către aceștia. Produsul pe care îl vedeți în imaginile de mai jos poartă numele de cod Meizu Four și ne intrigă

Deşi Meizu a avut un eveniment săptămâna trecută, în cadrul căruia a lansat un model cu dotări de flagship, Pro 6 Plus, se pare că firma chineză mai are câţiva aşi în mânecă. Unul dintre ei ar putea foarte bine să fie modelul din imaginile de mai jos, care tocmai a scăpat pe web sub numele de "Meizu Four".

Meizu Four

E drept că Meizu se numără printre companiile care nu au trecut cu prea multe modele la trendul ecranelor cu muchii curbate, deşi ei sunt cei care au dat startul modei decupajelor de antene plasate la margini (sus si jos), înainte de iPhone 7 chiar. Un utilizator Weibo a postat aceste fotografii pe web şi ne intrigă numele de cod "Meizu Four", cunoscută fiind teamă chinezilor de ghionul adus de cifra "4".

Meizu Four

Zvonurile afirmă că acest smartphone va avea un ecran Quad HD AMOLED, procesor Exynos 8890, iar în afară de display ar trebui să aibă dotări similare cu modelul Pro 6. Oficialii Meizu au infirmat deja lansarea unui Meizu Pro 7 în perioada imediat următoare, deci acest model va face mai degrabă parte din "Seria 6". E posibil să fie totuşi doar un prototip pentru a testa abordarea de tip ecran curbat la nivel intern.

Următoarele scăpări ne vor duce la concluzii mai pertinente zic eu.

Meizu Four

Meizu Four

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×