Un posibil telefon Sony Xperia din 2017 ajunge pe web într-o imagine foarte neclară, are ecran edge to edge

2.057 ori
<b>Un posibil telefon Sony Xperia din 2017 ajunge pe web într-o imagine foarte neclară, are ecran edge to edge</b>Pe web ajunge astăzi și o fotografie nu tocmai clară ce pare a ne prezenta un misterios smartphone pregătit de către japonezii de la Sony. Se remarcă din prima faptul că telefonul adoptă un ecran edge-to-edge și că marginile de sus și jos sunt unele

Ştim că Sony pregăteşte noi telefoane Xperia pentru anul 2017, iar unul dintre acestea tocmai a ajuns pe web, în imaginea de mai jos. E drept că e vorba despre o imagine tare neclară, deci nu putem trage prea multe concluzii din ea. Ce ne intrigă totuşi e prezența unor muchii înguste ale ecranului.

Sony Xperia

Observăm că Sony a optat pentru un colorit auriu al porţiunii superioare şi inferioare a panoului. Amplasarea camerei frontale, dar şi a senzorului de proximitate şi difuzorului pentru convorbiri nu se potrivesc cu vreun model Xperia cunoscut de noi. Cât despre muchiile ultra înguste, abordarea aceasta a apărut şi pe terminalele Xperia C5 şi Xperia XA Ultra.

La CES 2017 ştim că ar putea debuta Sony Xperia XA 2 (nume neoficial), succesor pentru faimosul Xperia XA şi un terminal ce a fost deja randat. El arată diferit de cel din imagine, deci avem de-a face cu un nou venit, posibil tot parte a seriei Xperia X şi înrudit eventual cu Xperia X Performance. Un lucru e sigur: în spate vom avea o cameră cu rezoluţie ridicată şi obişnuitele artificii optice Sony.

Aflăm mai multe săptămâna viitoare, la CES.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×