Un posibil telefon Sony Xperia din 2017 ajunge pe web într-o imagine foarte neclară, are ecran edge to edge

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.026 ori
<b>Un posibil telefon Sony Xperia din 2017 ajunge pe web într-o imagine foarte neclară, are ecran edge to edge</b>Pe web ajunge astăzi și o fotografie nu tocmai clară ce pare a ne prezenta un misterios smartphone pregătit de către japonezii de la Sony. Se remarcă din prima faptul că telefonul adoptă un ecran edge-to-edge și că marginile de sus și jos sunt unele

Ştim că Sony pregăteşte noi telefoane Xperia pentru anul 2017, iar unul dintre acestea tocmai a ajuns pe web, în imaginea de mai jos. E drept că e vorba despre o imagine tare neclară, deci nu putem trage prea multe concluzii din ea. Ce ne intrigă totuşi e prezența unor muchii înguste ale ecranului.

Sony Xperia

Observăm că Sony a optat pentru un colorit auriu al porţiunii superioare şi inferioare a panoului. Amplasarea camerei frontale, dar şi a senzorului de proximitate şi difuzorului pentru convorbiri nu se potrivesc cu vreun model Xperia cunoscut de noi. Cât despre muchiile ultra înguste, abordarea aceasta a apărut şi pe terminalele Xperia C5 şi Xperia XA Ultra.

La CES 2017 ştim că ar putea debuta Sony Xperia XA 2 (nume neoficial), succesor pentru faimosul Xperia XA şi un terminal ce a fost deja randat. El arată diferit de cel din imagine, deci avem de-a face cu un nou venit, posibil tot parte a seriei Xperia X şi înrudit eventual cu Xperia X Performance. Un lucru e sigur: în spate vom avea o cameră cu rezoluţie ridicată şi obişnuitele artificii optice Sony.

Aflăm mai multe săptămâna viitoare, la CES.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×