UPC lansează serviciul HBO GO pentru abonații săi; Peste 1.500 de ore de conținut premium disponibile pe mobil

Autor:  | Publicat în:  UPC 1.190 ori
<b>UPC lansează serviciul HBO GO pentru abonații săi; Peste 1.500 de ore de conținut premium disponibile pe mobil</b>Operatorul de cablu UPC anunță astăzi lansarea serviciului HBO GO, care aduce conținutul premium pe toate ecranele din casă, fie că e vorba de smartphone, Smart TV, PC, laptop sau tabletă. &nbsp; Prin intermediul acestui serviciu veți avea la...

Operatorul de cablu UPC anunță astăzi lansarea serviciului HBO GO, care aduce conținutul premium pe toate ecranele din casă, fie că e vorba de smartphone, Smart TV, PC, laptop sau tabletă.

Prin intermediul acestui serviciu veți avea la îndemână toate serialele celebre HBO și cele mai noi filme. Nu mai puțin de 1500 de ore de conținut premium sunt disponibile prin acest serviciu, inclusiv producții originale HBO, filme, documentare și programe speciale. Cu această ocazie aflăm și că 65% dintre utilizatorii de Internet din România accesează mediul online pentru video streaming, iar HBO GO vine în întâmpinarea acestei nevoi a consumatorului.

UPC are o ofertă TV cu peste 19.000 de ore de filme și seriale disponibile lunar, iar la acestea se adăugă acum și seriale precum "Urzeala Tronurilor" sau "Imperiul din Atlantic City", ce pot fi vizionate și din mers pe smartphone. Primii 300 de clienți care se vor abona la MAXPAK și HBO GO primesc 3 luni de serviciu cadou.

Puteți accesa HBO GO folosind o aplicație specială din Google Play Store, Windows Phone Store, Apple Store sau pe platforma www.hbogo.ro. Opțiunea HBO GO e disponibilă pentru clienții UPC care au deja extraoptiunea MAXPAK la prețul de 10 lei lunar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×