RCS & RDS lansează o nouă platforma online de divertisment, Digi Online

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 2.651 ori
<b>RCS & RDS lansează o nouă platforma online de divertisment, Digi Online</b>RCS & RDS a anunțat astăzi lansarea unei noi platforme online de televiziune sub numele de Digi Online. Serviciul va fi disponibil sub formă de aplicație pentru smartphone și tableta, putând fi descărcată din Google Play Store și App Store. Va fi...

RCS & RDS a anunțat astăzi lansarea unei noi platforme online de televiziune sub numele de Digi Online. Serviciul va fi disponibil sub formă de aplicație pentru smartphone și tableta, putând fi descărcată din Google Play Store și App Store.

Va fi nevoie de minim un terminal cu Android 4.0 și de cel puțin un iPhone 4 și iPad 2. Pe viitor, Digi Online va fi disponibil pe site-ul www.digi-online.ro, dar și pe terminale cu Windows. Abonații companiei vor putea viziona gratuit Digi Sport 1, 2, 3 și Digi 24, iar în cazul primelor vor avea acces la meciurile live transmise.

Rețineți că aplicația este disponibilă gratuit pentru abonații RCS & RDS care au contract de televiziune și Internet fix și va putea fi accesată doar pe terminale conectate la rețeaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Ar fi fost poate atractiv ca și abonații de la alte rețele să poată beneficia de acest serviciu, contra unui cost simbolic sau poate să descarce aplicația contra unui preț.

Spre exemplu un client UPC care dorește să vadă meciurile Barcelonei nu prea are soluții în acest moment...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×