UPC oferă Internet wireless gratuit prin mii de hotspoturi În toată țara pentru abonații săi

Autor:  | Publicat în:  UPC 1.347 ori
<b>UPC oferă Internet wireless gratuit prin mii de hotspoturi În toată țara pentru abonații săi</b>UPC România, filială a companiei americane Liberty Global a anunțat lansarea serviciului Wi-Free, prin care asigură clienților de Internet UPC acces gratuit și nelimitat la web. E vorba despre o serie de hotspoturi la care vă puteți conecta...

UPC România, filială a companiei americane Liberty Global a anunțat lansarea serviciului Wi-Free, prin care asigură clienților de Internet UPC acces gratuit și nelimitat la web. E vorba despre o serie de hotspoturi la care vă puteți conecta gratuit dacă sunteți clienți UPC.

Serviciul vine în întâmpinarea nevoii de conectarea la Internet oriunde s-ar afla utilizatorul. Astfel, aflați că 52% dintre persoanele adulte din mediul urban folosesc conexiuni WiFi în afara casei, în vreme ce Internetul mobil (3G/4G) e folosit în proporție de 29%. Cu Wi-Free, clienții de Internet UPC au WiFi gratuit și în străinătate, în Europa existând deja milioane de hotspoturi UPC Wi-free. Operatorul de cablu și Internet amintește și că 57% dintre clienții Fiber Power au WiFi de la UPC ca serviciu folosit acasă, ceea ce înseamnă o dublare a numărului de clienți de anul trecut.

în ultimii 4 ani numărul de clienți cu Internet WiFi de la UPC a crescut de 14 ori. Pentru a vă conecta la un hotspot Wi-Free va trebui să activați serviciul creând un cont My UPC, apoi să configurați o parolă specială. Odată ce vă autentificați, veți rămâne conectați permanent în locațiile în care există acoperire Wi-Free. Internetul este nelimitat, sigur și gratuit, iar doar clienții autentificați se pot conecta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×