Update-ul oficial Android 2.2 Froyo FRF84B scapat pe web!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.189 ori
<b>Update-ul oficial Android 2.2 Froyo FRF84B scapat pe web!</b>Daca sunteti invidiosi pe posesorii de Nexus One care au updatat la versiunea finala de Froyo (Android 2.2), iata o sansa de a face un update similar pe telefoanele Motorola cu Android 2.1 la bord. Pe Droid de exemplu, puteti descarca acum update-ul...

Daca sunteti invidiosi pe posesorii de Nexus One care au updatat la versiunea finala de Froyo (Android 2.2), iata o sansa de a face un update similar pe telefoanele Motorola cu Android 2.1 la bord. Pe Droid de exemplu, puteti descarca acum update-ul FRF84B, disponibil aici.

Iata si cum se realizeaza aceste update:

1) Descarcati fisierele necesare de aici, aici sau aici
2) Copiati-le in radaciana de pe cardul SD
3) Intrati in mod Recovery cu telefonul
4) Intrati in install zip, cautati fisierul zip de pe cardul SD si instalati/ puteti si sa accesati install zip si apoi sa selectati permisiune libera la update.zips si apoi sa instalati update.zip.
5) Resetati handsetul

Acesti pasi permit instalarea lui FRF84B peste versiunea FRF57 de Android, dar retineti sa faceti un backup inainte de instalare, in caz ca va veti confrunta cu probleme.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×