ABBYY FotoTranslate, o noua aplicatie ce imbina dictionarul electronic cu recunoasterea optica soseste pe telefoanele Nokia

Autor:  | Publicat în:  Software 1.420 ori
<b>ABBYY FotoTranslate, o noua aplicatie ce imbina dictionarul electronic cu recunoasterea optica soseste pe telefoanele Nokia</b>Aplicatia ABBYY FotoTranslate este acum disponibila pe smartphone-urile Nokia, combinand tehnologia de recunoastere optica a caracterelor (ABBYY FineReader) cu dictionarul electronic (ABBYY Lingvo). Scopul softului este de a interpreta cat mai rapid...

Aplicatia ABBYY FotoTranslate este acum disponibila pe smartphone-urile Nokia, combinand tehnologia de recunoastere optica a caracterelor (ABBYY FineReader) cu dictionarul electronic (ABBYY Lingvo). Scopul softului este de a interpreta cat mai rapid cuvintele necunoscute pe care le intalneste utilizatorul.

Avantajul aplicatiei este ca nu necesita conexiune la Internet sau un PC pentru a functiona, eliminand si nevoia de utilizare a unui dictionar. ABBYY este foarte util atunci cand calatoriti in alta tara si doriti sa descifrati meniurile scrise in alte limbi, ziare sau reviste locale, sau chiar indicatoare de pe strada.

Softul suporta cele mai importante limbi europene: engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa, ucrainiana si poloneza. Functionarea lui ABBYY FotoTranslate este foarte simpla: apasati butonul handsetului dumneavoastra pentru a fotografia cuvantul sau textul dorit, iar aplicatia va transforma imaginea in text si apoi il va interpreta in limba dorita.

Produsul ABBYY necesita urmatoarele cerinte software si hardware: sistem de operare Symbian OS S60 3rd Edition si 5th Edition (v9.1/9.2/9.3/9.4) si memorie pe terminal cuprinsa intre 10 si 250 MB, plus camera foto de minim 2 megapixeli cu autofocus. Va fi necesara si o conexiune la Internet pe telefon, pentru activarea licentei.

Avem la dispozitie 4 licente gratuite pe care le puteti obtine de la noi via Twitter, in sistemul primul venit, primul servit! (Trebuie doar sa dati RT la acesta stire si sa ne cereti licenta ulterior: "@mobilissimo am aplicat pentru licenta ABBYY FotoTranslate")

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×