Update-ul pentru Nokia E90, acum disponbil

3.592 ori
<b>Update-ul pentru Nokia E90, acum disponbil</b>Dupa o asteptare de saptamani bune, iata ca update-ul 7.40.1.2 pentru terminalele Nokia E90 este in sfarsit disponibil. Va prezentam schimbarile pe care le aduce noul soft, pe care va recomandam sa-l instalati cat mai repede. 7.40.1.2 aduce cu sine suport...

Dupa o asteptare de saptamani bune, iata ca update-ul 7.40.1.2 pentru terminalele Nokia E90 este in sfarsit disponibil. Va prezentam schimbarile pe care le aduce noul soft, pe care va recomandam sa-l instalati cat mai repede.

7.40.1.2 aduce cu sine suport pentru GPS asistat si nu doar atat, ci si timpi imbunatatiti de raspuns ai etern-defectuosului GPS. Spre exemplu terminalului ii va lua doar 10 secunde (in interiorul unei cladiri) pentru a se orienta prin GPS si a determina locul in care va aflati. De asemenea, update-ul aduce si versiuni noi ale hartilor oferite de Nokia, disponibile intr-un nou design si cu o serie de fixuri plus suport pentru navigarea cu ajutorul ghidarii vocale, in mult mai multe tari.

Stabilitatea browserului va fi acum mai buna, iar acesta nu va mai disparea in mod misterios, exact cand aveti nevoie de el. Update-ul repara si o serie de buguri, dar nu si pe celebrul bug " # " din Calendar sau cel prezent in Equaliserul din Music Player 8. Exista si o imbunatatire considerabila in ce priveste viteza cu care se vor misca aplicatiile media si cele care necesita o mare putere de calcul din partea terminalului. Quickoffice va fi in continuare disponibil in versiunea 3.85, dar noi inca asteptam o versiune 4.1 si nu doar un upgrade al celei actuale.

Daca ati mai descoperit si alte imbunatatiri aduse de acest update, va rugam sa le mentionati, comentand la finalul articolului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×