Vernee distribuie prima actualizare OTA pentru smartphone-ul Thor; iată noutățile

684 ori
<b>Vernee distribuie prima actualizare OTA pentru smartphone-ul Thor; iată noutățile</b>Thor este unul dintre smartphone-urile aflate în portofoliul companiei chineze Vernee, model ce la nici o lună de la debutul oficial primește o actualizare software menită să rezolve o serie dintre problemele apărute. Actualizarea de față are aproximativ

Smartphone-ul Vernee Thor este pe cale să sosească și pe masa de teste Mobilissimo, telefon ce de astăzi beneficiază de prima actualizare OTA care aduce câteva lucruri interesante. Update-ul de față are o mărime de 53.48 Mb și poate fi descărcat urmând acești pași (Meniu - Setări - Despre telefon - Wireless update). 

Pachetul software vine să rezolve în principal problemele semnalate de unii utilizatori cu privire la rata de recunoaștere scăzută a amprentei. De asemenea, regăsim optimizări pentru compatibilitatea cu aplicații 3rd party, optimizări pentru experiența cu ecranul touch, dar și modificări ce au ca scop reducerea efectului de încălzire pe perioada încărcării. 

Vă amintim că acest telefon vine cu display HD de 5 inch, cu 3 GB memorie RAM și cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.3 GHz. Primim un chip grafic Mali-T720, 16 GB de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Toate aceste specificații compun un smartphone ce costă doar 99 dolari în acest moment. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×