Produse evoMAG.ro

Urmașul lui Sony Ericsson Xperia Arc prezentat Într-un teaser pentru CES 2012 - iată imagini!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.605 ori
<b>Urmașul lui Sony Ericsson Xperia Arc prezentat Într-un teaser pentru CES 2012 - iată imagini!</b>Telefonul care probabil că se va numi Xperia Arc HD tocmai a fost prezentat într-un teaser pentru CES 2012, iar acest device se vrea a fi un urmaș pentru Sony Ericsson Xperia Arc. Imaginea a fost postata pe contul oficial de Facebook al Sony Ericsson,...

Telefonul care probabil că se va numi Xperia Arc HD tocmai a fost prezentat într-un teaser pentru CES 2012, iar acest device se vrea a fi un urmaș pentru Sony Ericsson Xperia Arc. Imaginea a fost postata pe contul oficial de Facebook al Sony Ericsson, iar acest model (dacă este Nozomi/Xperia Arc HD) a apărut la categoria zvonuri de nenumărate ori în ultimele 2 luni.

Observăm aici un buton pentru camera similar cu cel de pe Arc, un port micro HDMI pătrățos, o cameră HD și un icon Android. Toate acestea amintesc foarte mult de primul Arc, deci nu avem prea multe indicii cu privire la designul noului terminal Xperia. în acest moment candidații la prezența în acest teaser sunt doi: LT26i aka Nozomi și LT28at, ultimul fiind considerat un super smartphone Xperia, cu suport LTE și HSPA și dotat cu un display de dimensiuni mari și o cameră mai puternică decât Nozomi.

E posibil ca ambele modele să își facă apariția la CES sau dacă nu, măcar la MWC 2012. De vreme ce se tot vehiculează denumirea de Xperia Arc HD, ne așteptăm aici la un display 720p și la trecerea Sony Ericsson în epoca dual core, prin intermediul unui procesor de 1.5 GHz. LTE, NFC, o cameră puternică și o nouă interfață pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich sunt de asemenea dotări pe care le așteptăm.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×