Google Își vrea tema Holo din Ice Cream Sandwich pe toate terminalele compatibile

1.769 ori
<b>Google Își vrea tema Holo din Ice Cream Sandwich pe toate terminalele compatibile</b>știți momentul acela când un iPhone sună într-un film sau vedem pe cineva care ține apăsat butonul Home pentru a declanșa Siri? Așa recunoaștem un iPhone în ziua de azi... Ei bine și Google vrea să aibă o posibilitate de recunoaștere, cel...

știți momentul acela când un iPhone sună într-un film sau vedem pe cineva care ține apăsat butonul Home pentru a declanșa Siri? Așa recunoaștem un iPhone în ziua de azi... Ei bine și Google vrea să aibă o posibilitate de recunoaștere, cel puțin în cazul terminalelor Android Ice Cream Sandwich, astfel că a impus o cerință ca toți producătorii de hardware și software să includă tema standard Holo pe terminalele sau în softul produs.

Rețineți că tema Holo nu va fi neapărat cea oferită standard, deci HTC va rămâne cu Sense si Samsung cu Touchwiz, dar ea va fi prezentă obligatoriu printre opțiuni. Google le cere acum producătorilor de telefoane să includă în distribuțiile lor, fie ele personalizate sau nu fișierele temei Holo, deci așteptați-vă că ele să vină cu actualizarea la Android 4.0 pe Galaxy S II. Acesta este un aspect pozitiv pentru dezvoltatorii de aplicații, ale căror softuri arătau uneori altfel decât dorea creatorul lor, atunci când elemente ale interfaței Sense sau Touchwiz de exemplu erau aplicate peste app.

Acum datorită lui Holo aplicațiile vor arăta exact cum a vrut dezvoltatrul, iar includerea fișierelor asociate acestei teme va permite și experților să se joace cu ea, creând variante personalizate, launchere, teme și widgeturi noi. E plăcut din punctul de vedere al unui dezvoltator să știi că aplicația ta poate arăta la fel pe toate handseturile, dacă se aplică tema Holo... astfel se asigură integritatea ecosistemului Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×